![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Odwolanie Wojny Rakes-Misie Patysie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Tym bardziej chyba wszyscy wiedzą czym była spowodowana ta wojna:) nie była to wojna gildii tylko wojna między Tobą Olcia a vixą:]
|
8 Cze 2012, o 14:51 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
No ciekawa historia Ci powiem, bo jeśli to była moja wojna z Vixą to pytam w takim razie co ostatnio robiły 3 osoby w pvp moim z vixą pod koldami? nie powiesz mi że przyszły popatrzeć albo że nie miały w tym pvp swojego celu. I dalej przystaję przy swoim że wojnę mogliście odwołać wtedy kiedy ja Was o to prosiłam i kiedy mogliście na tym zyskać. A teraz kiedy jesteście stratni okazuje się że odwołać trzeba bo Wy, z naciskiem na WY popełniliście duży błąd.
_________________ ...s4 "Niech ginie ! ! !" ![]() |
8 Cze 2012, o 14:55 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Ok sprawa zajmuje sie ja, wiec czekac na decyzje
![]() _________________ Kocham mojego Szopa ![]() |
8 Cze 2012, o 15:05 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 24 Sty 2012, o 23:09 Posty: 10 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: Squirrel ![]() |
Hmm piszesz "Trzeba było zakończyć wojnę ..."
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
8 Cze 2012, o 15:14 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Prosze prywatne spory zakończyc, i przeniesc sie na priv, lub cos podobnego.
_________________ Kocham mojego Szopa ![]() |
8 Cze 2012, o 15:15 |
![]() |
![]() |
|
Rejestracja: 24 Sty 2012, o 23:09 Posty: 10 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: Squirrel ![]() |
Oczywiście proszę Pana
![]() |
8 Cze 2012, o 15:20 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
no no dobre nie powiem
![]() _________________ ...s4 "Niech ginie ! ! !" ![]() |
8 Cze 2012, o 15:21 |
![]() |
![]() |
|
Oj Olcia ,Olcia :* Ja już zakończyłam temat
![]() |
8 Cze 2012, o 15:23 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Dobra to teraz tak, przejrzałem ten i wczesniejszy temat, pacłem sie kilka razy głowa w sciane z gips-karton
![]() Otóz patrzac na poprzedni temat, gdzie gildia Patysie chce odwołania wojny, nie ma wpisu GM, który to przejmuje, i zajmuje sie sprawa, nie ma zadnego wpisu kończacego wojny itd itp. (musi to byc robione przez GM z innego serwera, jak Inexx wczesniej napisał) Tak też wiec ![]() Na tą chwile, nie widze powodu, dlaczego wojna Patysie vs rakes ma byc odwołana. Jedyna możliwosc jest taka, ze jedna z gildi teraz w tym temacie sie podda, podlicze straty/zysk itp, i zakończymy to. Tak tez wiec czekam na decyzje. _________________ Kocham mojego Szopa ![]() |
8 Cze 2012, o 15:50 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |