Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 7 posty(ów) ] 
 Tuptanie o 2 kropki? 
Autor Wiadomość
Jedną nogą w Haligardzie

Rejestracja: 15 Maj 2010, o 22:44
Posty: 25
Podziękowano: 0 raz
Otrzymanych podziękowań: 0 raz
Odpowiedz z cytatem
Post Tuptanie o 2 kropki?
Coś się chyba w kliencie pochrzaniło. Niezależnie od tego jak daleko kliknę na mapie, postać przechodzi mi o 2 pozycje. To jakaś celowa zmiana, żeby popsuć myszkę idąc gdzieś dalej? ;)


20 Maj 2010, o 19:11
Profil
Uciekinier Taernijczyk

Rejestracja: 17 Maj 2010, o 22:31
Posty: 8
Podziękowano: 0 raz
Otrzymanych podziękowań: 0 raz
Odpowiedz z cytatem
Post Re: Tuptanie o 2 kropki?
Nie wiem jak było przedtem, ale od kiedy się zarejestrowałem (kilka dni temu) postać chodzi tak zawsze.

_________________
http://compu.comlu.com/ Zapraszam serdecznie :)


20 Maj 2010, o 19:56
Profil WWW
Jedną nogą w Haligardzie

Rejestracja: 15 Maj 2010, o 22:44
Posty: 25
Podziękowano: 0 raz
Otrzymanych podziękowań: 0 raz
Odpowiedz z cytatem
Post Re: Tuptanie o 2 kropki?
Mi dopiero od zalogowania tym razem. Wcześniej potrafiłem przejść znacznie więcej.


20 Maj 2010, o 20:01
Profil
Duma Forum!
Awatar użytkownika

Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34
Posty: 5094
Podziękowano: 86 razy
Otrzymanych podziękowań: 1481 razy
Odpowiedz z cytatem
Post Re: Tuptanie o 2 kropki?
Bo klikasz dwa razy :D Pierwsze kliknięcie wywołuje ruch a drugie anuluje resztę drogi. Teraz chodzi się pojedyńczym kliknięciem.


20 Maj 2010, o 20:06
Profil
Jedną nogą w Haligardzie

Rejestracja: 15 Maj 2010, o 22:44
Posty: 25
Podziękowano: 0 raz
Otrzymanych podziękowań: 0 raz
Odpowiedz z cytatem
Post Re: Tuptanie o 2 kropki?
hmm, a jak chcę jedynie 'zlunetkować' przeciwnika, to mam od razu do niego lecieć?
dziwna zmiana ;)


[edit]
Noo dobra. Zmieniam zdanie. Najeżdżanie na przeciwnika zaczęło dobrze działać i da się 'lunetkować' ;)


20 Maj 2010, o 20:10
Profil
Uciekinier Taernijczyk

Rejestracja: 17 Maj 2010, o 22:31
Posty: 8
Podziękowano: 0 raz
Otrzymanych podziękowań: 0 raz
Odpowiedz z cytatem
Post Re: Tuptanie o 2 kropki?
@up
Zobacz sobie ten temacik: http://forum.gamedev.pl/index.php/topic,17012.0.html

Admin pisz jakiś changelog, bo ludzie się gubią w sterowaniu. Chętnie mogę pisać takie newsy na głównej lub forum.

_________________
http://compu.comlu.com/ Zapraszam serdecznie :)


20 Maj 2010, o 23:43
Profil WWW
Uciekinier Taernijczyk

Rejestracja: 9 Maj 2010, o 15:28
Posty: 5
Podziękowano: 0 raz
Otrzymanych podziękowań: 0 raz
Odpowiedz z cytatem
Post Re: Tuptanie o 2 kropki?
Też się wczoraj zdziwiłem po zalogowaniu na początku..myślałem, że to komp mi muli:P...ale w sumie już się przyzwyczaiłem...fajna zmiana:)..nie trzeba tyle klikać


21 Maj 2010, o 09:33
Profil
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.   [ 7 posty(ów) ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Skocz do: